Segmen Bloglist #1 by Fieyqa Adelova

by - 7:38 pm

Assalammualaikum and hai peeps !

http://fieyqadelova.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieyqa-adelova.html

Okey gais, harinih aku ada join lagi satu segmen by sis Fieyqa Adelova. Well mana la tau kan aku ada rezeki nak jadi antara ahli bloglist sis Fieyqa nanti hehehe. Lagipun aku ada masa terluang yang banyak *la sangat* sekarang nih, tuh la yang raJIN sangat nak join-join segmen nih hee.

So gais sapa-sapa yang berminat nak join, tekan je banner kiut-miut kat atas tuh eh? Alah takyah la malas-malas keyh uolls mana tau dapat masuk bloglist kak Fieyqa kan hehe who knows ^^ So yang join tuh, I say good luck keyh hee.

So till here baby(s) hahahah. Byebye alls !

P/S; Saya tag random je tau, tengok list chat yang recent kat chatbox tuh hah hehe. Jangan kecam saya yea. Maaf andai menyusahkan hehe ^^

Tagged: Kak Ros, Hana, Nik Ailya

You May Also Like

8 Nerds

  1. Tq Azey sudi tag akak.. hehehe.. okeh akak join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkem kak ros hehe ^^ tq sudi ikut join sama :)

      Delete
  2. Assalamualaikum azey :) terima kasih tag nik :) joined!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. welkem hihi, tq sbb sudi join sekali ^^

      Delete
  3. singgah drpd

    http://ohhffly.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-1-by-fieqa-adelova.html :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen! happy new year!

    ReplyDelete

Thanks for reading. Do leave a comment 💕