Monday, 21 December 2015

Segmen Bloglist 2016 by Farahana Sharif

Assalammualaikum gais !

http://farahanasharif.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-2016-by-farahana-sharif.html


So tadi aku jalan-jalan melepak kat blog-blog orang. Then ter-singgah pulak kat blog adik Ayu and ter-nampak segmen dia nih. Ekceli dari harituh lagi aku nak join, tapi apakan daya terlalu busy nak buat esaimen bagai tuh hmm. And now that aku tengah ada masa yang amat-amat terluang *sangat* nih aku pun join la segmen nih hehee. 

Well, aku kan tengah mid-sem break skang nih hah, tuh la yang 'free time' sangat tuh hahaha. Tak sedar diri dalam beg tuh ada bertimbun esaimen tengah meraung menjerit nama aku nak mintak kena siapkan kahkahkah.
So siapa-siapa yang tengah free tuh and berminat nak join klik je banner kat atas tuh k. All the best to all of you ^^

Oh and btw, tahniah Ayuuu sebab dapat Iphong ! Jeles gila k dengan Ayu. Doakan akak pun dapat iphong jugak tau satu hari nanti. Kot-kot ada iphong jatuh dari langit kan gais, who knows heehee.

Sampai sini je lah. Nak sambung merantau nih kehkehkeh. Illal liqa' gais. Assalammualaikum ^^

8 comments:

Thanks for reading. Do leave a comment 💕